luni, 10 ianuarie 2011

Primim de la cititori: Blonda Adriana

Salut,

Un subiect interesant pentru pitzi, coca

http://aaddrryy15.hi5.com
http://facebook.com/adryblondutza

Si o mica poveste despre ea ?? sa para mai real..
Fata este din judetul Arad, comuna Vladimirescu.. deci nici macar nu este din oras, ei ce m-a enervat pe mine.. era varza frate.. varza :)) nu stiu cum sa iti explic ce penala si nimeni nu o baga in seama, este la o scoala unde nu se face nimic, vai de capul ei, daca o intrebi ceva mai inteligient plange la masa.

Ei de cand are aceste poze sexy, da trebuie sa recunosc ca in poze arata sexy, dar de exemplu daca te trezesti dimineata langa ea fugi de te ia toti dracii, probabil ii plateste sedintele foto si cremele si cu ce dracu se mai da futalaii ei.. Sau de ce sa nu gaseasca un fotograf o cocalara ca asta sa stea la asemenea poze, face si el un ban.

Si cum ziceam de cand are aceste poze miraculoase care ne da pe spate, nu mai stie de ea cat este de cautata, este ca o vedeta in interiorul ei. Sincer trebuie sa recunosc ca asa este, oricine ar cautao, deh doar e buna.. si eu as cautao.. sa o lovesc odata, poate de doua, defapt daca nu se stie misca doar odata.. si atat, o relatie serioasa cu dansa ??

Never, locul ei va fi la stop.. la futtinguri nonstop.

Semnat, un amic de al ei,
Eduard
comentariile va apartin...

3 comentarii:

Anonim spunea...

Acest specimen Eduard...pare mai cocalar decat personajul principal...gramtica lui e la pamant...pacat ca nu avem si o poza cu el..sa facem o mica comparatie

eduard spunea...

acest specimen Eduard are un business pe care il conduce, pacat ca tu esti chiar asa tembel cel care te afli in spatele comentului.

ms pentru upload

Anonim spunea...

Nu stiu ce business ai dar mult nu o sa ti mai mearga, sigur o sa dai faliment ! =))

Website Statistics free mortgage calculator